Alles weten over het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO)? Kom naar een van onze infosessies

Filter items
Nieuws
5 maart 2020

Om iedereen de kans te geven kennis te maken met het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) organiseren we binnenkort infosessies in Brussel, Genk en Kortrijk.

Heb je al een idee, maar weet je niet goed hoe aan je aanvraag te beginnen? Kan je een woordje uitleg gebruiken bij het sjabloon? Of wil je je idee eens in persoon voorleggen aan een PIO-medewerker? Kom dan naar onze infosessie.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden zullen we je duidelijk maken hoe je tot een succesvol projectvoorstel komt en wat je van ons mag verwachten.

Bekijk hier of hieronder de verschillende data en schrijf je in voor één van de infosessies.

>> Dinsdag 24 maart, Brussel

>> Donderdag 26 maart, Kortrijk

>> Dinsdag 31 maart, Genk

 

Deel deze pagina

 • Vond u wat u zocht?

Contactgegevens

Veerle Lories

Projectleider
02 553 42 87

Meer nieuws

 • Annulering infosessies

  13 maart 2020

  Op 24, 26 en 31 maart hadden we infosessies gepland om toelichting te geven bij de oproep voor voorstellen. We hebben beslist deze niet te laten doorgaan, gelet op de Corona-maatregelen. We willen u natuurlijk graag zo goed mogelijk informeren en ondersteunen bij de voorbereiding van uw aanvraag. Daarom bieden we u de mogelijkheid om een individueel gesprek aan te vragen.

 • Potentieelstudie kleine en middelgrote wind beschikbaar

  11 maart 2020

  De potentieelstudie voor kleine en middelgrote wind in Vlaanderen die we samen met VEB hebben laten uitvoeren door Witteveen+Bos is beschikbaar. 

 • Neem deel aan de nieuwe oproep Innovatieve Overheidsopdrachten

  Neem deel aan de nieuwe oproep Innovatieve Overheidsopdrachten

  5 maart 2020

  Vandaag lanceren we de nieuwe oproep voor projectvoorstellen van het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO). Met PIO bieden we je de kans om innovatieve oplossingen te laten ontwikkelen of aan te kopen voor de problemen en/of uitdagingen die zich in jouw publieke organisatie stellen. Om iedereen de kans te geven kennis te maken met de PIO-oproep organiseren we binnenkort infosessies in Brussel, Genk en Kortrijk.

 • Innovatieve overheidsopdrachten: maak kennis met de eerste 11 goedgekeurde projecten van 2020

  1 maart 2020

  Het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) heeft de lijst van 11 nieuwe projecten bekendgemaakt die zijn geselecteerd voor ‘slimme innovatie’ in de Vlaamse publieke sector. Met het programma – waarvoor minister Crevits jaarlijks 5 miljoen euro per jaar vrijmaakt - probeert de Vlaamse overheid overheidsopdrachten meer in te zetten voor innovatie.

 • Schriftelijke marktconsultatie 'Digitale Mechelenbon'

  20 februari 2020 tot 11 maart 2020

  Voor het project ‘Digitale Mechelenbon’ zijn we op zoek naar aanbieders van digitale betaalsystemen, aankoopkaarten of -bonnen en digitale chequesystemen om deel te nemen aan een schriftelijke marktconsultatie. We denken aan bedrijven die ervaring hebben met het realiseren van een digitaal cheque- of bonnenverkoopkanaal via een webshop. Anderzijds denken we ook aan lokale besturen die geïnteresseerd zijn in ons project en/of die hun ervaring met Mechelen willen delen.

  Deelnemen kan tot en met woensdag 11 maart 2020. Gelieve hier door te klikken om de online vragenlijst voor bedrijven te ontdekken.