Alle info voor bedrijven, klein of groot

Filter items

Om de publieke sector te innoveren, hebben we de creativiteit van jouw bedrijf nodig.

Openstaande opdrachten

  • Ontwikkeling van een landbouwapp met 'geotagged photo's en perceelskenmerken o.b.v. 'augmented reality' in het kader van het Capsat-project, gepubliceerd op e-procurement en TED op vrijdag 18 oktober 2019. Gebruikte procedure: Mededingingsprocedrue met onderhandeling. De kandidaatstellingen worden verwacht tegen 15 november 2019. Op 25 oktober organiseert Landbouw en Visserij een infosessie bij de opdracht. 

Infosessies

  • vrijdag 25 oktober 2019, 13:30-16:30, in Ellipsgebouw nabij Brussel-Noord, lokaal 0.A13, Infosessie bij de opdracht ter ontwikkeling van een landbouwapp met 'geotagged photo's en perceelskenmerken o.b.v. 'augmented reality' in het kader van het Capsat-project. Geïnteresseerde kandidaat-opdrachtnemers schrijven zich best in voor deze infosessie per e-mail naar Tim Gheysels. Hij ontvangt ook graag alle vragen bij de opdracht per e-mail. 

Marktconsultaties

Voor sommige projecten rekenen we op jouw expertise om mee input te leveren aan het bestek. We organiseren dan marktconsultaties waar je samen met de aanbestedende overheid de behoefte definieert aan de hand van functionaliteiten, mee oplossingen formuleert voor die behoefte en de risico's en randvoorwaarden voor die oplossingen in kaart brengt.

Eerstdaags staan workshops op de agenda voor de projecten:

Marktconsultaties kunnen ook online verlopen via een schriftelijke bevraging: 

  • momenteel zijn er geen online bevragingen

Opdrachten in voorbereiding

Het bestek is bijna klaar voor:

Nieuw initiatief: Sandbox Vlaanderen

Heb je als ondernemer een product of technologie (Minimum Viable Product) interessant voor één of meerdere overheidsdiensten? En wil je dat product graag testen met de gebruikers bij die overheid, in een kortlopend experiment?  Kijk dan eens verder op  www.sandbox.vlaanderen.

Alle PIO-projecten

De PIO-portfolio bestaat uit meer dan 60 projecten. Elk project begeleiden we tot en met de opmaak van een bestek.

>> Bekijk hier alle projecten en volg hun voortgang.

Brochure

In onze PIO-brochure voor bedrijven vertellen we je welke commerciële kansen een innovatieve overheidsopdracht voor je bedrijf kan bieden en hoe je aan een van de projecten deelneemt. Je kan de brochure bestellen via de publicatiedatabank of onderaan deze pagina downloaden.

Blijf op de hoogte

Laat hieronder je e-mailadres achter (klik op "Houd me op de hoogte") en blijf op de hoogte van al het nieuws over het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten. Zo verneem je steeds als eerste alles over onze nieuwe aanbestedingen en marktconsultaties.

 

 

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Contactgegevens

Veerle Lories

Projectleider
02 553 42 87