Abonneren op RSS - Innoverende samenleving

Innoverende samenleving

Filter items
Nieuws
Oproep tot kandidaatstelling voor het begeleiden van PIO-projecten: presentatie & eindverslag
Gepubliceerd op
14 januari 2020

De presentatie en het eindverslag van de infosessie over de raamovereenkomst van 8 januari 2020 zijn beschikbaar. 

Nieuws
Gepubliceerd op
10 januari 2020

Heeft je onderneming interesse in de ontwikkeling van notulenbeheerpakketten voor steden en gemeenten en kan ze ondersteuning bieden voor het gelinkt publiceren van documenten en in het bijzonder van besluiten, dan is deze oproep iets voor jou.

Nieuws
Nieuwe opdracht: ontwikkelen en uitvoeren brandproefprogramma
Gepubliceerd op
17 december 2019

VIPA, het Vlaams Infrastructuurfonds van het domein Zorg en Gezondheid wil een brandproefprogramma laten ontwerpen en uitvoeren gericht op innovatieve rookbeheersing in zorgvoorzieningen.

Nieuws
Gepubliceerd op
16 december 2019

Het voorbereidend traject voor het project 'Blended opvoedingsondersteuning via een online platform' van CKG De Schommel is afgerond. De resultaten van de gesprekken, bevragingen en marktconsultatie zijn opgenomen in het eindrapport dat PwC opmaakte. 

Nieuws
Gepubliceerd op
11 december 2019

Op 18 september namen een 20-tal bedrijven en kennisinstellingen deel aan de marktconsultatie voor het PIO-project 'Bouw en implementatie van een beroerte-behandelingseenheid'. Het eindrapport, de besproken use cases en de presentaties zijn nu beschikbaar.   

Nieuws
Oproep tot kandidaatstelling voor het begeleiden van PIO-projecten
Gepubliceerd op
12 december 2019

Het PIO heeft een oproep tot kandidaatstelling gelanceerd voor een nieuwe raamovereenkomst voor consultancy. Het doel is dienstverleners te selecteren die opdrachten voor begeleiding en facilitering van PIO-projecten kunnen opnemen.

Nieuws
Gepubliceerd op
15 november 2019

Voor ons project Duurzaam en gedragen straatlicht te Lembeek, in samenwerking met de Stad Halle en Fluvius, werd voor het luik 'licht' de aankondiging van de opdracht gepubliceerd op 14 november op e-procurement. Gebruikte procedure: Mededingingsprocedure met onderhandeling, in de vorm van een Best Value Procurement. Deadline kandidaatstellingen is 16 december 2019. Start van de opdracht is voorzien voor tweede helft van 2020.

Nieuws
RadarDuaal: interactieve kaart combineert lesplaatsen én werkplekken
Gepubliceerd op
30 oktober 2019

Om werkplekbegeleiders en sectorconsulenten binnen duaal leren een duidelijk beeld te geven van de vraag en het aanbod in duaal leren is er nu de nieuwe toepassing RadarDuaal. De toepassing brengt de leerlingenaantallen en de geografische gegevens van scholen en ondernemingen samen en presenteert zo een uniek beeld op duaal leren.

Evenement
evenement: 
25 oktober 2019

Op vrijdag 25 oktober van 13:30 tot 16:30 geven we samen met onze partners van het departement Landbouw en Visserij tekst en uitleg bij de opdracht ter ontwikkeling van een smartphone app met 'geotagged photos' en perceelskenmerken o.b.v. 'augmented reality'. Alle geïnteresseerde ontwikkelaars schrijven zich best in voor deze sessie.  

Nieuws
Paardenmarkt: nationale en internationale experts verzamelen in Brussel
Gepubliceerd op
10 oktober 2019

Vandaag verzamelden in Brussel een honderdtal nationale en internationale experts om de mogelijke opties te bespreken hoe een kleine hoeveelheid munitie  van de zandbank ‘De Paardenmarkt’ veilig en efficiënt kan worden opgediept. “Op termijn willen we daarom wel een test laten uitvoeren die moet aantonen op welke innovatieve manier deze munitiestortplaats veilig en tijds- en kostenefficiënt zou kunnen worden opgeruimd.”

Pagina's