Evenementen

Filter items

Evenementen

 • Marktconsultatie “Digitale Lerarenkaart”

  evenement: 
  28 september 2021

  Samen met Klasse willen we de huidige fysieke Lerarenkaart digitaliseren door een smartphone-applicatie te laten ontwikkelen met bijhorend achterliggend platform. Om deze aanbesteding voor te bereiden, organiseren we een marktconsultatie. We richten ons in de eerste plaats op full stack applicatiebouwers en softwarepartners met loyaliteitsplatformen, aangevuld met software integratoren.

 • Marktconsultatie “Innovatief organiseren van het opvangen en verwijderen van drijvend vuil in de jachthavens langs de kust”

  evenement: 
  28 september 2021

  Samen met het Agentschap Maritieme Dienstverlenging en Kust willen we een oplossing laten ontwikkelen voor het verwijderen van drijvend en zwevend vuil in de kustjachthavens. Om deze overheidsopdracht voor te bereiden, organiseren we een marktconsultatie. We richten ons in eerste plaats op innovatieve bedrijven met autonome en continue afvalverwijderingsssystemen in (kust)jachthavens.

 • Marktconsultatie "Aanmaak en beheer van semantische OTL-relaties"

  evenement: 
  7 oktober 2021

  Voor het project “Aanmaak en beheer van semantische OTL-relaties” nodigen we, samen met het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) en Addestino Innovation Management, ondernemingen en organisaties uit om deel te nemen aan een marktconsultatie. Hierbij richten we ons voornamelijk op software spelers en plug-in ontwikkelaars met CAD, GIS, BIM expertise alsook op software bedrijven met ervaring in het bouwen van cloud applicaties.