Voorbije evenementen

Filter op jaar

Filter items
Evenement
evenement: 
18 oktober 2018

Digipolis en stad Antwerpen onderzoeken via het PIO-project ALTRUIS (Alternative Use of Imaging Systems through Artificial Intelligence) hoe artificiële intelligentie ingezet kan worden voor de mobiliteitsproblematiek in en rond de stad. Als kick-off van het project organiseren we een meetup waar we een aantal boeiende sprekers aan het woord laten over beeldherkenning. Ben je er graag bij? Inschrijven is de boodschap!

Evenement
evenement: 
4 oktober 2018

Limburg.net zal, in samenwerking met PIO, een precommerciële aankoop van O&O doen gericht op de ontwikkeling van een innovatief laadsysteem van een huisvuilwagen, waarmee een aantal fracties in één beweging ingezameld kan worden.

Hebt u interesse om in te schrijven op deze opdracht kom dan zeker op 4 oktober naar Greenville in Houthalen-Helchteren.

Evenement
evenement: 
10 september 2018

Heeft jouw bedrijf/organisatie kennis en ervaring met data-aggregatie en -integratie, web crawling en scraping, customer relation management of CRM, data science en big data, Artificial Intelligence, machine learning?

Samen met SYNTRA Vlaanderen zijn we op zoek naar innovatiepartners voor ons project rond de ontwikkeling van een dataplatform voor ‘Duaal Leren'.

Kom op maandag 10 september in de namiddag naar de Koninklijke Bibliotheek in Brussel en ontdek enkele commerciële opportuniteiten.

Evenement
evenement: 
27 augustus 2018

Heeft jouw bedrijf/organisatie kennis en ervaring met datavergaring, data-analyse en de ontwikkeling van dataplatformen met betrekking tot energie, afval, water, mobiliteit en ruimte?

Samen met IGEAN zijn we op zoek naar innovatiepartners voor ons project ‘GeIntegreerd Klimaatplatform'.

Kom op maandag 27 augustus in de namiddag naar de marktconsultatie in Antwerpen en ontdek enkele commerciële opportuniteiten.

Evenement
evenement: 
3 juli 2018

Heeft jouw bedrijf of organisatie expertise en ervaring met de juridische en regelgevende aspecten rond een gezond binnenklimaat in (school)gebouwen? Ben jij een aankoopverantwoordelijke, expert aanbesteding, expert regelgevend kader bij de overheid? 

Kom dan op 3 juli naar het Vlaams Energiebedrijf (VEB) in Brussel om enkele opportuniteiten te ontdekken.

Evenement
evenement: 
3 juli 2018

Heeft jouw bedrijf of organisatie expertise en ervaring met financieringsmodellen voor een gezond binnenklimaat in (school)gebouwen? Of heeft jouw organisatie ideeën voor nieuwe businessmodellen inzake comfort en gezond binnenklimaat vanuit bouwteams/ESCO’s? 

Kom dan op 3 juli naar het Vlaams Energiebedrijf (VEB) in Brussel om enkele commerciële opportuniteiten te ontdekken.

Evenement
evenement: 
29 juni 2018

Samen met Limburg.net organiseren we een marktconsultatie om te onderzoeken welke oplossingen de markt kan bieden voor de ontwikkeling van een innovatief laadsysteem van een huisvuilwagen, waarmee een aantal fracties in één beweging ingezameld kan worden.

Heb je ervaring en kennis over mechanica, mechatronica, electro-mechanica, hydraulica, mobiele compressie-systemen, sensoriek of werktuigbouwkunde, kom dan op 29 juni naar Greenville in Houthalen-Helchteren. 

Evenement
evenement: 
14 juni 2018

Heeft jouw bedrijf of organisatie expertise en ervaring met oplossingen die een gezond en comfortabel binnenklimaat in scholen kunnen garanderen?

Kom dan op 14 juni naar het Vlaams Energiebedrijf (VEB) om enkele commerciële opportuniteiten te ontdekken. Tijdens de workshop zullen we peilen naar de beschikbare technologische innovaties in de markt die een oplossing kunnen bieden voor de noden van het VEB.

Evenement
evenement: 
14 juni 2018

Heeft jouw bedrijf/organisatie ervaring en creatieve ideeën voor het ontwikkelen van e-government tools en het gebruik van gelinkte data?  Dan willen we graag met u de haalbaarheid van onze ideeën voor het gebruik van gelinkte data in overheidsbeheer aftoetsen. 

Het Agentschap Binnenlands Bestuur zoekt innovatiepartners voor het project Semantics @YourFingertips.

Kom op 14 juni naar Gent en ontdek heel wat innovatie opportuniteiten.

Evenement
evenement: 
31 mei 2018

Heeft jouw bedrijf/organisatie expertise en ervaring met thermoregulerende en koelende kledij?

Kom dan op 31 mei naar ons topsportcentrum in Wilrijk en ontdek tal van commerciële opportuniteiten. Tijdens de workshop zullen we peilen naar de beschikbare technologische innovaties in de markt die een oplossing kunnen bieden voor de noden van Sport Vlaanderen in voorbereiding op Tokio 2020.