Voorbije evenementen

Filter op jaar

Filter items
Evenement
evenement: 
31 januari 2023

Voor dit project nodigen we samen met het Departement Cultuur, Jeugd & Media ondernemingen, consultants en onderzoeksgroepen uit met kennis en ervaring omtrent software voor het kopen en verkopen van toegangstickets (ticketingsoftware) binnen de cultuursector, eventueel aangevuld met kennis van planningsoftware om evenementen te organiseren, om deel te nemen aan een marktconsultatie op 31 januari 2023.

Evenement
evenement: 
24 januari 2023

Voor het project "Duurzaam verwerken en bergen van venige specie" nodigen wij samen met het Departement Mobiliteit en Openbare Werken, afdeling Maritieme Toegang (aMT), onderzoeksgroepen, consultants & ondernemingen om deel te nemen aan een marktconsultatie op 24 januari 2023.

Evenement
evenement: 
24 januari 2023

Met het project ‚ÄúVersnelling energietransitie door wind" willen we a.d.h.v. enkele relevante pilootsites nagaan of en hoe kleine en middelgrote windturbines (KMWT) een bijdrage kunnen leveren aan de energietransitie naar een koolstofarm Vlaanderen. Op de pilootsite in Zelzate willen we samen met AWV en VEB een middelgrote windturbine laten installeren in een van de lussen van een verkeersknooppunt (klaverblad). Omdat dit geen evidente locatie is, nodigen we leveranciers van middelgrote windturbines en aannemers met relevante ervaring uit om deel te nemen aan een marktconsultatie. Deze gaat door op 24 januari 2023.