Nieuws

Filter items
 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  18 september 2023

  Op 2 oktober wordt voor alle zorgprofessionals die geïnteresseerd zijn in innovatie een webinar georganiseerd door Care2Adapt. Tijdens dit webinar zullen we vanuit PIO toelichten welke rol innovatieve overheidsopdrachten hierbij kunnen spelen en welke ondersteuning ons programma kan bieden.

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  14 september 2023

  De inschrijvingen voor de Procura+ Awards 2024 zijn geopend. Deze awards belonen jaarlijks overheidsopdrachten in 3 categorieën: duurzame overheidsopdracht van het jaar, innovatieve overheidsopdracht van het jaar en het 'procurement initiative' van het jaar. Misschien heeft jouw entiteit wel het volgende Award winnend dossier in huis. 

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  8 augustus 2023

  Het eindrapport met de bevindingen van het voortraject en de marktconsultatie van het project 'Duurzaam verwerken en bergen van venige specie', is nu beschikbaar. Op basis hiervan zal de afdeling Maritieme Toegang een innovatieve overheidsopdracht voorbereiden. 

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  12 juli 2023

  Bij gebrek aan offertes hebben we in samenwerking met het Vlaams Energiebedrijf en AGB De Kouter het bestek voor de plaatsing en indienststelling van twee middelgrote windturbines op een sportterrein in Poperinge aangepast en opnieuw gelanceerd. Deadline voor offertes was aanvankelijk 30/08/2023, maar werd verlengd tot 13/09/2023, 11:00. 

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  14 juni 2023

  Het eindrapport dat de belangrijkste inzichten samenvat ter voorbereiding van de aankoop voor de ontwikkeling van een 'Digitale tool voor personen met jongdementie en hun omgeving' is nu beschikbaar.  

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  8 juni 2023

  Het eindrapport met de bevindingen van het voortraject en de marktconsultatie is nu beschikbaar. Op basis hiervan zal de VMM een overheidsopdracht voorbereiden voor het uitvoeren van een haalbaarheidsstudie. Deze wordt verwacht tegen september/oktober 2023. 

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  6 juni 2023

  In het kader van de ontwikkeling van fietsveilige tramsporen publiceert De Lijn een overheidsopdracht voor het aanstellen van een evaluator bij een PCP-procedure. Deze evaluator zal De Lijn ondersteunen bij het opstellen, gunnen en uitvoeren van een PCP-procedure voor de ontwikkeling van fietsveilige tramsporen in een innovatietraject.

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  6 juni 2023

  ILVO publiceert een innovatieve overheidsopdracht voor het ontwerp en de bouw van de klimatisatie en een luchtwasser voor een energieflexibele en klimaatneutrale pluimveestal. Een informatievergadering wordt door ILVO georganiseerd op 15 juni 2023.

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  4 juni 2023

  ILVO publiceert een innovatieve overheidsopdracht voor de bouw van verschillende circulaire en duurzame sleufsilo’s door gebruik te maken van verschillende soorten innovatief en duurzaam beton. Een informatievergadering wordt door ILVO georganiseerd op 15 juni 2023. 

   

 • Nieuws
  Gepubliceerd op
  4 juni 2023

  Op de ‘European Corner’ van onze PIO-website vind je voortaan een schat aan informatie over innovatieve overheidsopdrachten op Europees niveau. Onze website biedt een uitgebreide verzameling van alles wat je moet weten over innovatieve overheidsopdrachten.