Eindrapport 'Klimaat- en energieneutrale Pluimveestal'

Filter items
Nieuws
2 april 2021

De samenvattende conclusies van het voortraject in het kader van het project ‘Klimaat- en energieneutrale Pluimveestal' geïnitieerd door ILVO zijn opgenomen in het eindrapport

Op basis van dit rapport worden nu de opdrachtdocumenten uitgeschreven. De lancering van de opdracht volgt in de komende maanden. 

Er werd al beslist om de opdracht niet op te splitsen in loten dit betekent dat zowel de klimatisatie- als energieaspecten gezamenlijk zullen worden aanbeed in één en dezelfde opdracht. Bijgevolg zullen, naar alle waarschijnlijkheid, geïnteresseerde bedrijven in consortium een offerte moeten indienen om de volledigheid van de opdracht te kunnen dekken. Om jullie hierbij te ondersteunen zal bij de lancering van de opdracht een ontmoetingsevent worden ingepland waarbij bedrijven van de drie belangrijkste sectoren (beheersystemen, klimatisatie en energietechnieken) elkaar beter zullen leren kennen. Natuurlijk moedigen wij jullie aan om al aan de slag te gaan door zelf contact op te nemen met collega bedrijven.   

 

Deel deze pagina

 • Vond u wat u zocht?

Meer nieuws

 • Internationale marktconsultatie '100% hernieuwbare energie in gebouwen'

  24 maart 2021

  In het Europese project procuRE hebben zes steden (Barcelona, Porto, Velenje, Nurenberg, Eilat en Instanbul) de krachten gebundeld om samen te investeren in de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor de transitie naar 100% hernieuwbare energievoorziening in gebouwen. In de komende maanden organiseren ze een reeks van acht open marktconsultaties. Het totale budget van het project voor de aankoop van onderzoeks- en ontwikkelingsdiensten bedraagt ruim 7 miljoen euro.

 • Resultaten PCP-traject ontwikkeling Optimo huisvuilwagen gepubliceerd

  26 januari 2021

  De resultaten van het precommercieel onderzoek (PCP) naar de ontwikkeling van de Optimo huisvuilwagen zijn bekend. De commerciële opdracht zal begin februari gepubliceerd worden.

 • Eindrapport "Innovatieve functionaliteiten en AI voor energiebesparing in de publieke sector" beschikbaar

  18 december 2020

  Het eindrapport van het voortraject voor het project "Energiebesparing in de publieke sector" van het VEB en begeleid door Foursevens is nu beschikbaar.

 • Eindrapport "E-RenoZone: een platform voor Energetische RENOvatie ZONdEr zorgen"

  14 december 2020

  Het eindrapport van het voortraject van het project "E-RenoZone" van IGEMO en de Stad Mechelen en begeleid door Verhaert is nu beschikbaar.

 • Eindrapport "Toolset voor persoonlijke blootstelling burger aan luchtvervuiling" beschikbaar

  20 november 2020

  Het eindrapport van het voortraject van het project 'Toolset voor persoonlijke blootstelling burger aan luchtvervuiling' van VMM en VPO en begeleid door Addestino Innovation Management is nu beschikbaar.