Innovatie en PIO binnen zorg en welzijn

Filter items
Nieuws
18 september 2023

Ben je een zorgprofessional die geïnteresseerd is in innovatie of graag met nieuwe innovatieve ideeën aan de slag gaat, kom dan zeker op 2 oktober naar het webinar van het Care2Adapt programma. Tijdens dit webinar zullen we het concept van innovatief aankopen en de ondersteuning die we vanuit ons PIO-programma kunnen bieden toelichten. Specifieke aandacht zal gaan naar praktische informatie over hoe zorgorganisaties hiervan kunnen gebruik maken en naar praktijkvoorbeelden.

Tijdens dit webinar wordt ook het programma “Samen anders werken in de zorg” Programma (care2adapt.eu) gepresenteerd en worden de voordelen van innovatie voor professionals in de zorgsector en innovatie vanuit de werkvloer toegelicht.

Ook wordt gekeken welke mogelijkheden er zijn om de zorgvrager en de zorgprofessional te betrekken bij de ontwikkeling en aftoetsing van innovatie dankzij proeftuinonderzoek.

Uiteindelijk biedt het webinar ook de mogelijkheid voor deelnemers om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met betrekking tot innovatie en financiering in de zorg.

Wat kan je verwachten?

  • Inspirerende succesverhalen horen die hun innovatieve ideeën tot leven hebben gebracht.
  • Ontdekken hoe PIO het traditionele overheidsopdrachtenlandschap verandert.
  • Leren hoe je als ondernemer kunt profiteren van kansen binnen het PIO-kader.
  • Inzicht krijgen in de voordelen van samenwerken met de overheid en toegang krijgen tot nieuwe financieringsmogelijkheden.

Voor wie?

  • Wil je graag met innovatieve oplossingen aan de slag?
  • Heb je een idee of uitdaging waarvoor er niet meteen een kant-en-klare oplossing beschikbaar is op de markt?
  • Wens je ondersteuning bij de ontwikkeling en aankoop van deze innovatieve oplossing? 

Praktisch

Waar: online

Wanneer: maandag 2 oktober,  10u00 tot 11u30

Toegang: Gratis, maar registratie is verplicht. Schrijf je in.

 

Mis deze kans niet om te ontdekken hoe de Vlaamse overheid je kan ondersteunen om jouw innovatief denken verder te concretiseren en je zo bij kan dragen aan een betere samenleving.

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Contactgegevens

Corien Struijk

Senior beleidsadviseur
02-432 42 87