Nieuwe opdracht: online module "Check je Offerte" voor energetische renovatie

Filter items
Nieuws
21 oktober 2022

Voor het project e-RenoZone (Energetische RENOvatie ZONdEr zorgen) heeft IGEMO de opdracht gelanceerd voor de ontwikkeling van  een digitale module "check je offerte" ter uitbreiding van Check je Huis. Deze online module verbindt de inwoners en aannemers met elkaar. Burgers ontvangen reeds via het doorlopen van een aantal vragen i.v.m. hun huidige woontoestand een digitaal advies renovatieadvies. Hieraan wordt de mogelijkheid gekoppeld om offerteaanvragen te versturen i.f.v. de werken die de inwoner wil laten uitvoeren. Aannemers laden vervolgens hun offerte op, die de burgers dan eenvoudig kunnen vergelijken. De inwoner heeft ook de mogelijkheid om nadien een referentie na te laten. 

De aanbesteding werd voorbereid onder begeleiding van Verhaert New Products and Services. De resultaten hiervan zijn te raadplegen in het eindrapport van dit voortraject.

De opdracht is gelanceerd via een vereenvoudigde onderhandelingsprocedure met voorafgaande oproep tot mededingingeen en is te raadplegen op e-Procurement. Offertes moeten uiterlijk donderdag 10 november 2022 om 13u ingediend zijn.

 

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Contactgegevens

Corien Struijk

Senior beleidsadviseur
02-432 42 87