Nieuwe overheidsopdrachten Klimaat- en Energieneutrale Pluimveestal

Filter items
Nieuws
25 mei 2021

shutterstock_537969496.jpg

ILVO doorliep reeds een voortraject binnen het project "Klimaat- en energieneutrale pluimveestal” waarbij de behoefteanalyse uitgediept werd o.a. door middel van een marktconsultatie.

Rekening houdend met de resultaten van het voortraject lanceert ILVO, in partnerschap met het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten, twee successieve overheidsopdrachten:

  • 'Opdracht 1' beoogt de aankoop van diensten voor onderzoek en ontwikkeling, gericht op de aanstelling van een opdrachtnemer (expertisebureau) met wetenschappelijke en technische expertise, die ILVO zal bijstaan en begeleiden bij het opstellen van een beoordelingsmethodiek (inclusief evaluatiekader van dynamische energiesimulaties en prestaties). De gebruikte procedure, voor de aanstelling van de opdrachtnemer, is een onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking. Verschillende partijen werden hiervoor uitgenodigd en dienen uiterlijk tegen 14 juni 2021 12u een offerte in .   
  • 'Opdracht 2' beoogt een overheidsopdracht voor het ontwerp en de bouw van de technieken voor een energieflexibele klimaat- en energieneutrale pluimveestal en zal gelanceerd worden begin september.

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Contactgegevens

Corien Struijk

Senior beleidsadviseur
02-432 42 87