Marktconsultatie app-ontwikkelaars

Filter items
Evenement
vrijdag 4 mei 2018 - 10:00 tot 14:00

App-ontwikkelaars gezocht!

Samen met het Vlaams Instituut Gezond Leven willen we een innovatieve app laten ontwikkelen die mensen aanzet tot gezonde voeding. Hiertoe zijn we op zoek naar ervaren app-ontwikkelaars die voeling hebben met deze sector.

Nieuwe voedings- en bewegingsdriehoek 

Recent heeft het Vlaams Instituut Gezond Leven een nieuw model voor gezonde voeding en beweging uitgewerkt en bekendgemaakt: de nieuwe voedingsdriehoek en bewegingsdriehoek. Met de ‘App Gezonde Voeding’ willen we verder inzetten op rechtstreekse communicatie met de burger, zodat die gemakkelijk zijn weg vindt naar de nieuwe voedingsdriehoek en gezonde keuzes maakt. De app dient als aanvulling op de website Gezond Leven en dient vooral praktisch in gebruik te zijn en makkelijk te integreren in de leefwereld van de gebruiker.

Meer informatie over het project ‘App Gezonde Voeding’, kan u hier vinden.

Doel open marktconsultatie

Op 4 mei 2018 organiseren we een open marktconsultatie waarbij we onze ideeën over hoe een app voor gezonde voeding er idealiter uitziet, willen voorleggen aan creatieve ontwikkelaars en andere partijen met interesse in deze uitdaging om na te gaan hoe haalbaar ze zijn (qua budget, timing, ontwikkeling, etc.).

De conclusies van deze workshop zullen de basis vormen voor de aanbesteding van een ontwikkelingstraject voor de app.

Waar en wanneer?

De marktconsultatie gaat door op 4 mei 2018 van 10.00u tot 14.00u in het Graaf de Ferrarisgebouw, Koning Albert II-laan 20, 1000 Brussel. Het gebouw ligt op wandelafstand van het station Brussel -Noord.

Inschrijven

Indien u interesse hebt om met ons mee te denken over dit innovatief traject, schrijf je dan hier in.  

We hopen u te mogen verwelkomen!

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Contactgegevens

Veerle Lories

Projectleider
0477 402946