Alle info voor bedrijven, klein of groot

Filter items

Om de publieke sector te innoveren, hebben we de creativiteit van jouw bedrijf nodig.

Openstaande opdrachten

  • Semantics@YourFingertips: de oproep tot deelname aan een tweede test- en validatieperiode voor de ontwikkeling en ondersteuning van het gebruik van gelinkte data in notulenbeheerpakketten voor steden en gemeenten is van start gegaan. De tesperiode loopt tot 17 juni 2020. Het oproepdocument vindt u via deze link

Infosessies

  • momenteel zijn er geen infosessies gepland

Marktconsultaties

Voor sommige projecten rekenen we op jouw expertise om mee input te leveren aan het bestek. We organiseren dan marktconsultaties waar je samen met de aanbestedende overheid de behoefte definieert aan de hand van functionaliteiten, mee oplossingen formuleert voor die behoefte en de risico's en randvoorwaarden voor die oplossingen in kaart brengt. Wegens de coronacrisis gaan de marktconsultaties nu online door. 

  • Voor het project 'Afstandstolkendienstverlening' was de marktconsultatie oorspronkelijk gepland op dinsdag 5 mei 10.00u, maar wegens Corona is die verplaatst naar woensdag 27 mei 13.00u. Verdere info en inschrijven via deze link.
  • Voor het project 'E-RenoZone', gericht op de renovatiesector, is een online interactieve marktconsultatie gepland op donderdag 7 mei 10.00u. Verdere info en inschrijven via deze link.
  • Voor het project 'Toolset voor persoonlijke blootstelling aan luchtvervuiling', gericht op bedrijven en organisaties met kennis van sensoren, sensorplatformen en meetmethodieken voor luchtkwaliteit, is een online interactieve marktconsultatie gepland op dinsdag 26 mei 14.00u. Verdere info en inschrijven via deze link.
  • Voor het project 'Smart Sporting Cities' is een online interactieve marktconsultatie gepland op woensdag 3 juni in de namiddag van 13u tot 17u. Verdere info en inschrijven via deze link.
  • Voor het project 'Incontinentiezorg 2.0' was de marktconsultatie aanvankelijk voorzien op 17 maart, maar wegens Corona zal die nu online plaatsvinden op dinsdag 16 juni 2020 in de namiddag van 13u tot 17u. Verdere info en inschrijven via deze link.

Marktconsultaties kunnen ook verlopen via een online schriftelijke bevraging: 

  • momenteel zijn er geen online schriftelijke bevragingen

Opdrachten in voorbereiding

Het bestek is bijna klaar voor:

Nieuw initiatief: Sandbox Vlaanderen

Heb je als ondernemer een product of technologie (Minimum Viable Product) interessant voor één of meerdere overheidsdiensten? En wil je dat product graag testen met de gebruikers bij die overheid, in een kortlopend experiment?  Kijk dan eens verder op  www.sandbox.vlaanderen.

Alle PIO-projecten

De PIO-portfolio bestaat uit meer dan 60 projecten. Elk project begeleiden we tot en met de opmaak van een bestek.

>> Bekijk hier alle projecten en volg hun voortgang.

Brochure

In onze PIO-brochure voor bedrijven vertellen we je welke commerciële kansen een innovatieve overheidsopdracht voor je bedrijf kan bieden en hoe je aan een van de projecten deelneemt. Je kan de brochure bestellen via de publicatiedatabank of onderaan deze pagina downloaden.

Blijf op de hoogte

Laat hieronder je e-mailadres achter (klik op "Houd me op de hoogte") en blijf op de hoogte van al het nieuws over het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten. Zo verneem je steeds als eerste alles over onze nieuwe aanbestedingen en marktconsultaties.

 

 

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Contactgegevens

Veerle Lories

Projectleider
0477 402946