Alle info voor bedrijven, klein of groot

Filter items

Om de publieke sector te innoveren, hebben we de creativiteit van jouw bedrijf nodig.

Openstaande opdrachten

  • Smart Sporting Cities, De selectieleidraad voor een opdracht voor het monitoren van sport en beweging in de publieke ruimte met behulp van Internet of Things oplossingen werd op 5 oktober gepubliceerd op e-notification. Kandidaturen worden verwacht tegen 5 november 2020, 9h00. De ontvankelijke kandidaten worden verwacht hun kandidatuurstelling te komen 'pitchen' op 13 november. 
  • Online Reserveren en Betalen bij Stad Gent. De selectieleidraad voor de opdracht tot het ontwikkelen van een laagdrempelige online marktplaats waarop de burger een divers aanbod van producten en diensten kan bekijken, selecteren en betalen werd op 12 oktober gepubliceerd op e-notification. Kandidaturen worden verwacht tegen 13 november 2020. De ontvankelijke kandidaten worden verwacht hun kandidatuurstelling online te 'pitchen' op 25 november 2020. 

Infosessies

  • geen ingepland voorlopig.

Marktconsultaties

Voor sommige projecten rekenen we op jouw expertise om mee input te leveren aan het bestek. We organiseren dan marktconsultaties waar je samen met de aanbestedende overheid de behoefte definieert aan de hand van functionaliteiten, mee oplossingen formuleert voor die behoefte en de risico's en randvoorwaarden voor die oplossingen in kaart brengt. Wegens de coronacrisis kunnen de marktconsultaties ook online worden georganiseerd. 

  • momenteel zijn er geen open marktsconsultaties gepland

Marktconsultaties kunnen ook verlopen via een online schriftelijke bevraging: 

  • momenteel zijn er geen online schriftelijke bevragingen

Opdrachten in voorbereiding

Het bestek is bijna klaar voor:

Nieuw initiatief: Sandbox Vlaanderen

Heb je als ondernemer een product of technologie (Minimum Viable Product) interessant voor één of meerdere overheidsdiensten? En wil je dat product graag testen met de gebruikers bij die overheid, in een kortlopend experiment?  Kijk dan eens verder op  www.sandbox.vlaanderen.

Alle PIO-projecten

De PIO-portfolio bestaat uit meer dan 80 projecten. Elk project begeleiden we tot en met de opmaak van een bestek.

>> Bekijk hier alle projecten en volg hun voortgang.

Brochure

In onze PIO-brochure voor bedrijven vertellen we je welke commerciële kansen een innovatieve overheidsopdracht voor je bedrijf kan bieden en hoe je aan een van de projecten deelneemt. Je kan de brochure bestellen via de publicatiedatabank of onderaan deze pagina downloaden.

Blijf op de hoogte

Laat hieronder je e-mailadres achter (klik op "Houd me op de hoogte") en blijf op de hoogte van al het nieuws over het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten. Zo verneem je steeds als eerste alles over onze nieuwe aanbestedingen en marktconsultaties.

 

 

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Contactgegevens

Veerle Lories

Projectleider
0477 402946