PIO voor bedrijven

Filter items

Om de publieke sector te innoveren, hebben we de creativiteit van jouw bedrijf nodig.

Openstaande opdrachten

  • Voor het project Positiebepaling van schepen in binnenvaartsluizen zijn we op zoek naar geschikte kandidaten voor het ontwikkelen van een zo contactloos mogelijke en mobiele meettechnologie die efficiënt en veilig, vanop afstand, de verplaatsingen en hellingen van een schip in een sluiskolk tijdens het nivelleren kan opmeten. Het Waterbouwkundig Labo heeft de selectieleidraad op 20 juli 2022 gepubliceerd op e-procurement en TED. De kandidatuurstellingen worden verwacht uiterlijk tegen 1 september 2022, 10:00. Voor de concrete modaliteiten van indiening verwijzen we naar de publicatie. Het Waterbouwkundig Labo zal op 17 augustus tekst en uitleg bij de opdracht verschaffen. Er wordt voorzien in de mogelijkheid om je kandidatuurstelling mondeling toe te lichten tijdens een online overleg in te plannen tussen 5 en 9 september 2022.

Marktconsultaties

Voor sommige projecten rekenen we op jouw expertise om mee input te leveren aan het bestek. We organiseren dan marktconsultaties waar je samen met de aanbestedende overheid de behoefte definieert aan de hand van functionaliteiten, mee oplossingen formuleert voor die behoefte en de risico's en randvoorwaarden voor die oplossingen in kaart brengt. De marktconsultaties kunnen fysiek of online worden georganiseerd. 

  • momenteel geen marktconsultaties voorzien

Opdrachten in voorbereiding

Het bestek is bijna klaar voor:

Initiatief: Sandbox Vlaanderen

Heb je als ondernemer een product of technologie (Minimum Viable Product) interessant voor één of meerdere overheidsdiensten? En wil je dat product graag testen met de gebruikers bij die overheid, in een kortlopend experiment?  Kijk dan eens verder op  www.sandbox.vlaanderen.

Alle PIO-projecten

De PIO-portfolio bestaat uit meer dan 90 projecten. Elk project begeleiden we tot en met de opmaak van een bestek.

>> Bekijk hier alle projecten en volg hun voortgang.

Brochure

In onze PIO-brochure voor bedrijven vertellen we je welke commerciële kansen een innovatieve overheidsopdracht voor je bedrijf kan bieden en hoe je aan een van de projecten deelneemt. Je kan de brochure bestellen via de publicatiedatabank of onderaan deze pagina downloaden.

Blijf op de hoogte

Laat hieronder je e-mailadres achter (klik op "Houd me op de hoogte") en blijf op de hoogte van al het nieuws over het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten. Zo verneem je steeds als eerste alles over onze nieuwe aanbestedingen en marktconsultaties.

 

 

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Contactgegevens

Veerle Lories

Projectleider
0477 402946