PIO voor bedrijven

Filter items

Om de publieke sector te innoveren, hebben we de creativiteit van jouw bedrijf nodig.

Openstaande opdrachten

  • Voor het project Versnelling energietransitie door wind zijn we op zoek naar een geschikte kandidaat voor het plaatsen en in dienst stellen van een middelgrote windturbine bij Intercommuncale Leiedal op de Transfosite in Zwevegem. Het bestek is beschikbaar op e-procurement. Om alle aanbestedingsstukken te verkrijgen, mail je best naar aankoop-ee@veb.be met de vermelding van referentienummer EE_21_PRJ0086_01. Deadline was aanvankelijk 20 mei 2022, maar na het plaatsbezoek van 5 mei 2022, werd die in overleg met de geïnteresseerde leveranciers verlengd tot 22 juni 2022. Er werden eveneens rectificaties en verduidelijkingen aan het bestek doorgevoerd. 

Marktconsultaties

Voor sommige projecten rekenen we op jouw expertise om mee input te leveren aan het bestek. We organiseren dan marktconsultaties waar je samen met de aanbestedende overheid de behoefte definieert aan de hand van functionaliteiten, mee oplossingen formuleert voor die behoefte en de risico's en randvoorwaarden voor die oplossingen in kaart brengt. De marktconsultaties kunnen fysiek of online worden georganiseerd. 

Opdrachten in voorbereiding

Het bestek is bijna klaar voor:

Initiatief: Sandbox Vlaanderen

Heb je als ondernemer een product of technologie (Minimum Viable Product) interessant voor één of meerdere overheidsdiensten? En wil je dat product graag testen met de gebruikers bij die overheid, in een kortlopend experiment?  Kijk dan eens verder op  www.sandbox.vlaanderen.

Alle PIO-projecten

De PIO-portfolio bestaat uit meer dan 90 projecten. Elk project begeleiden we tot en met de opmaak van een bestek.

>> Bekijk hier alle projecten en volg hun voortgang.

Brochure

In onze PIO-brochure voor bedrijven vertellen we je welke commerciële kansen een innovatieve overheidsopdracht voor je bedrijf kan bieden en hoe je aan een van de projecten deelneemt. Je kan de brochure bestellen via de publicatiedatabank of onderaan deze pagina downloaden.

Blijf op de hoogte

Laat hieronder je e-mailadres achter (klik op "Houd me op de hoogte") en blijf op de hoogte van al het nieuws over het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten. Zo verneem je steeds als eerste alles over onze nieuwe aanbestedingen en marktconsultaties.

 

 

Deel deze pagina

  • Vond u wat u zocht?

Contactgegevens

Veerle Lories

Projectleider
0477 402946